Cosmos (2014) me Titra Shqip: Sezoni 2

Mar. 09, 2020
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë

Neil deGrasse Tyson kthehet si rrëfyes për të përkthyer më shumë zbulime të shkencës në një përvojë transportuese luksoze, duke marrë auditorët në një seri udhëtimesh shpirtërore të eksplorimit. Zonat e panjohura më parë janë zbuluar, duke përfshirë botët e humbura, botët që do të vijnë dhe botët në të cilat njerëzit mund të banojnë një ditë.

  • Akoma nuk janë vendosur episodet për këtë sezon.
Shpërndarë0