Dickinson (2019) me Titra Shqip: Sezoni 3

Nov. 04, 2021
Vlerësimi juaj: 0
9 1 votë

Në sezonin e tretë dhe të fundit, koha më produktive e Emily Dickinson si artiste bie mes luftës së furishme Civile Amerikane dhe një beteje po aq të ashpër që ndan familjen e saj. Ndërsa Emily përpiqet të shërojë ndarjet rreth saj, ajo pyet veten nëse arti mund të ndihmojë të mbajë shpresën gjallë dhe nëse e ardhmja mund të jetë më e mirë se e kaluara.

  • Akoma nuk janë vendosur episodet për këtë sezon.
Shpërndarë0