Loki 2021 me Titra Shqip: Sezoni 1

Jun. 09, 2021
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë

Seriali TV Loki përbëhet nga një sezon gjashtë episodësh prej 40-50 minutash.

Seria e tretë e Fazës së Katërt të Universit Kinematic të Marvel, Loki bazohet në personazhin me të njëjtin emër dhe zhvillohet pas ngjarjeve të filmit Avengers: Endgame.

Në krye të stafit të shkrimit është Michael Waldron, ndërsa drejtori është Kate Herron. Prodhimi i serialit u konfirmua në nëntor 2018, ndërsa xhirimet filluan në janar 2020.

Seria e parë është botuar nga Disney + duke filluar nga 9 qershori 2021 dhe ë Kokoshka.Club Filma me Titra Shqip po në të njejtën datë, ndërsa zhvillimi i një sezoni të dytë tashmë ka filluar në nëntor 2020.

Shpërndarë0