Narcos: Mexico (2018) me Titra Shqip: Sezoni 3

Nov. 05, 2021
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë

Ndërsa një gjeneratë e re liderësh kartele luftojnë për pushtet, gazetarët kërkojnë të vërtetën ndërsa agjentët e qeverisë ecin në një vijë të hollë midis drejtësisë dhe korrupsionit.

Shpërndarë0